LEGYEN MINDEN INFORMÁCIÓ BIRTOKÁBAN

LEGYEN KÉSZ AZ ÚJRATERVEZÉSRE!

Minden vállalkozásnak szüksége van tudásra és tapasztalatra, ahhoz, hogy sikeresen lekövethesse az üzleti és gazdasági változásokat. Tanácsadó cégként segítséget nyújtunk minden vállalkozásnak, hogy a megfelelő eszközök birtokában hatékony válaszokat adjanak a kihívásokra, biztos alapokon induljanak újra és álljanak növekvő pályára. Segítséget nyújtunk minden olyan vállalkozásnak, ahol üzleti, szervezetfejlesztési és működésbeli kihívásokkal szembesülnek.

Konzultációt biztosítunk annak érdekében, hogy fejlődjön vezető mentoring programunkban, bővítse ügyfélkörét és értesüljön a legfrissebb jogszabályi változásokról. Oktató videóinkon keresztül ismerjen meg nemzetközi színvonalon is hatékony megoldásokat különböző üzleti helyzetekre.

Nemzetközi szabványok

Menedzsment rendszerek kialakítása az "ISO szabványok" irányelveihez illeszkedően. Irányítási rendszerek bevezetése és integrálása, már meglévő rendszerekbe: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 13485, ISO 27001, ISO 50001, ISO 17025, IATF 16949 stb.

HELYZETANALÍZIS

Feltérképezzük cége jelenlegi működését, szabályozottságát és ha van, irányítási rendszerét. Az átvilágítást követően egy olyan döntéselőkészítő anyagot dolgozunk ki és adunk át, amely rövid-, közép és hosszútávú javaslatokat tartalmaz a működés minőségének javítására.

működés szabályozása

Működésszabályozási, folyamatmodellezési projekteket szervezünk, folyamatszabályozási WorkShopokat vezetünk, hogy az egymással együttműködő szervezeti egységek összehangoltabban működjenek: gyártás, kutatás és fejlesztés, sales, kereskedelem, műszaki kivitelezések, szolgáltatások back office folyamatok stb.

E-LEARNING ÉS EGYÉB OKTATÁSOK

A világon egyre gyorsabb léptékben terjedő online tanulási lehetőségeket célszerű bevonni a cégek életébe, hiszen ez egy hatékony megoldás a munkához kötődő oktatási feladatok ellátására. Segítünk, hogy minél kevesebb időt kelljen e teendőkre fordítani, és a lehető legkisebb mértékben kelljen kivonni a munkatársakat mindennapi teendőik alól! Válogasson 92 kurzus közül >>

jogszabályok kezelése

A jogszabályok követése sokkal többről szól, mint egy lista aktualizálása. A FrameWork Kft. folyamatosan figyeli, követi, értelmezi a jogi és egyéb követelményeket, leköveti a változásokat és eldönti, hogy vállalkozására vonatkozik-e, és ha igen, milyen feladatokkal jár az adott szabályzó betartása. Tovább a részletekre >>

NEMZETKÖZI JELENLÉT

Európai és amerikai cégcsoportok partnereiként Magyarország határain túl is segítjük a vállalatok és szervezetek folyamatirányítását és teljesítményük javítását!

1
2
3
4

IPARÁG

Tapasztalat

38

ÉS MÉG...

MUNKÁINK

Elkészült

467

PROJEKT

ORSZÁGOK

Érintett

14

TERÜLET

OKTATÁS

Tréningek

6940

HALLGATÓ

AHOL TALÁLKOZHATOTT MÁR VELÜNK:

referenciák ahol már találkozottff

 
Irodák:
H-1139 Budapest, Fáy u. 5.
Telefon/mobil: +36204040212
Fax: +36(1)700-2421
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   

Copyright © 2011 - 2020 framework.hu. Minden jog fenntartva.
Weboldal üzemeltetője a FrameWork Hungary Kft.
adószám: 23280832-2-41

logo