Publikációk

Üzletmenet-folytonosság és kríziskezelés

LEGYEN KÉSZ TERVE VÉSZHELYZETEKRE!
 
ALAKÍTSA KI VÁLLALKOZÁSÁNAK JÖVÉJÉT!

Krízis konzultáció: +3620 40404 212

Business Continuity Szakértés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Konzultáns cégként, szeretnénk segítséget nyújtani minden olyan vállalkozásnak, ahol az üzletmenet folytonosságát ebben a nehéz időben is biztosítani kell. Azokat a szervezeteket, akik rendelkeztek vészhelyzeti stratégiával, de további kihívásokkal szembesülnek, vagy nem voltak felkészültek, és saját működéséhez illeszkedő, átgondolt megoldásra van szükség, online konzultációval, kidolgozott példatárral, e-learning tananyagokkal tudjuk támogatni, legyen szó termékelőállításról vagy szolgáltatásnyújtásról.

A BCI (thebci.org) által akkreditált Business Continuity Szakértőnk skype-on rendelkezésre áll magyar vagy angol nyelven.

 

  Kríziskezelésről szóló tananyagok listáját e-learning felületünkön érheti el, a regisztráció és a bejelentkezés feltételeivel kapcsolatban írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 1 1 1 

Iroda:
H-1139 Budapest, Fáy u. 5.
 
Telefon/mobil: +36203113838  
Fax: +36(1)700-2421  
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
     

Copyright © 2011 - 2020 framework.hu. Minden jog fenntartva.
Weboldal üzemeltetője a FrameWork Hungary Kft.
adószám: 23280832-2-41

Adatvédelmi és Cookie tájékoztató

logo