Főoldal

LEGYEN MINDEN INFORMÁCIÓ BIRTOKÁBAN

LEGYEN KÉSZ AZ ÚJRATERVEZÉSRE!

Minden vállalkozásnak szüksége van tudásra és tapasztalatra, ahhoz, hogy sikeresen lekövethesse az üzleti és gazdasági változásokat. Tanácsadó cégként segítséget nyújtunk minden vállalkozásnak, hogy a megfelelő eszközök birtokában hatékony válaszokat adjanak a kihívásokra, biztos alapokon induljanak újra és álljanak növekvő pályára. Segítséget nyújtunk minden olyan vállalkozásnak, ahol üzleti, szervezetfejlesztési és működésbeli kihívásokkal szembesülnek.

A legjobb online kaszinó kiválasztása Hungary nehézhttp://www.onlinecasino-hu24.com/. Számos virtuális intézmény fogad játékosokat ebből az országból. Közöttük vannak népszerű márkák, amelyek több mint 10 éve dolgoznak a szerencsejáték-piacon, bizonyított megbízhatósággal, becsületességgel. Vannak olyan klubok is, amelyek nemrégiben jelentek meg az interneten. Annak érdekében, hogy ne hibázzon, javasoljuk, hogy a minősítésünkben bemutatott kaszinókban játsszon. A szakértők által kiválasztott és kedvező együttműködési feltételeket kínáló területek.

Konzultációt biztosítunk annak érdekében, hogy fejlődjön vezető mentoring programunkban, bővítse ügyfélkörét és értesüljön a legfrissebb jogszabályi változásokról. Oktató videóinkon keresztül ismerjen meg nemzetközi színvonalon is hatékony megoldásokat különböző üzleti helyzetekre.

helyzetanalízis

Feltérképezzük cége jelenlegi működését, szabályozottságát és ha van, irányítási rendszerét. Az átvilágítást követően egy olyan döntéselőkészítő anyagot dolgozunk ki és adunk át, amely rövid-, közép és hosszútávú javaslatokat tartalmaz a működés minőségének javítására.

Üzletfejlesztés

Minden vállalkozás alapja a jól kidolgozott értékesítési és marketing stratégia. Modern, adaptív, ugyanakkor részletesen átgondolt és költséghatékony. Igazi “Cutting Edge” technológia. Így csinálják a sikeres vállalkozások a világ minden pontján. A Framework segítségével az ön üzleti stratégiája - és így pontos üzleti terve - is ugyanilyen hatékony és könnyen kivitelezhető lesz, amely közvetlen versenyelőnyt és megnövekedett profitabilitást biztosít vállalkozásának.

működés szabályozása

Működésszabályozási, folyamatmodellezési projekteket szervezünk, folyamatszabályozási WorkShopokat vezetünk, hogy az egymással együttműködő szervezeti egységek összehangoltabban működjenek: gyártás, kutatás és fejlesztés, sales, kereskedelem, műszaki kivitelezések, szolgáltatások back office folyamatok stb.

E-LEARNING ÉS EGYÉB OKTATÁSOK

A világon egyre gyorsabb léptékben terjedő online tanulási lehetőségeket célszerű bevonni a cégek életébe, hiszen ez egy hatékony megoldás a munkához kötődő oktatási feladatok ellátására. Segítünk, hogy minél kevesebb időt kelljen e teendőkre fordítani, és a lehető legkisebb mértékben kelljen kivonni a munkatársakat mindennapi teendőik alól! Válogasson 92 kurzus közül >>

jogszabályok kezelése

A jogszabályok követése sokkal többről szól, mint egy lista aktualizálása. A FrameWork Kft. folyamatosan figyeli, követi, értelmezi a jogi és egyéb követelményeket, leköveti a változásokat és eldönti, hogy vállalkozására vonatkozik-e, és ha igen, milyen feladatokkal jár az adott szabályzó betartása. Tovább a részletekre >>

NEMZETKÖZI szabványok

Menedzsment rendszerek kialakítása az "ISO szabványok" irányelveihez illeszkedően. Irányítási rendszerek bevezetése és integrálása, már meglévő rendszerekbe: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 13485, ISO 27001, ISO 50001, ISO 17025, IATF 16949 stb.

CIKKEK, PUBLIKÁCIÓK

LEGUTÓBBI PROJEKTEK

 • IPARÁG

  Tapasztalat

  38

  ÉS MÉG...

 • MUNKÁINK

  Elkészült

  467

  PROJEKT

 • ORSZÁGOK

  Érintett

  14

  TERÜLET

 • OKTATÁS

  Tréningek

  6940

  HALLGATÓ

Iroda:
H-1139 Budapest, Fáy u. 5. 
 
Telefon/mobil: +36203113838  
Fax: +36(1)700-2421  
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
időpont foglalás  calendar   

Copyright © 2011 - 2020 framework.hu. Minden jog fenntartva.
Weboldal üzemeltetője a FrameWork Hungary Kft.
adószám: 23280832-2-41

Adatvédelmi és Cookie tájékoztató

logo