Folyamatszabályozás

NEMZETKÖZI SZABVÁNYOK
ISMERJEN MEG MÓDSZEREKET AZ ISO SZABVÁNYOKON KERESZTÜL

Az irányítási rendszerek olyan globális kihívások eszközei, mint például a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalalás, vagy az energiahatékonyság, amelyekkel hosszú távra tervezett, folyamatosan ellenőrzött működést biztosít cégében. Ezzel garantálja egyrészről azt, hogy a folyamatosan változó piac helyzetét lekövesse a cég, másrészről egy jól kialakított és bevezetett rendszer független a menedzsmenttől, tehát a tulajdonosok helyzetében bekövetkezett bármilyen változás sem lesz kihatással a működésre.
Egy jól kialakított és bevezetett irányítási rendszer független a menedzsmenttől, tehát bármilyen, például a tulajdonosok helyzetében bekövetkezett változás sem lesz kihatással arra, hogy továbbra is fenntartható,gazdaságos és biztonságos, stabil maradjon a működtetés, a minőség megtartásával.
Ehhez pedig arra van szükség, hogy cége olyan stratégiát fogalmazzon meg, olyan célokat tűzzön ki, és olyan saját szabályozásokat hozzon létre, amelyekkel teljesíteni tudja a vállalt kötelezettségeket, képes megtenni a szükséges intézkedéseket a teljesítés javítására, és igazolni tudja, hogy a rendszer megfelel az elvárásoknak.
Tegye fel kérdéseit! Kérjen személyes tájékoztatást a szabványok átfogó előírásairól és alkalmazásának konkrét előnyeiről. Az első konzultáció díjtalan. Időpontegyeztetésért kérjük írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre.
 
FENNTARTHATÓSÁG. GAZDASÁGOSSÁG. HATÉKONYSÁG
TUDJON MEG TÖBBEN A FENNTARTHATÓ ÉS GAZDASÁGOS MŰKÖDÉS FELTÉTELEIRŐL
 
Miután eldöntötte, hogy javít cége működésén, tájékozódott a lehetőségekről és a költségekről a piacon, készen áll arra, hogy a szükséges lépéseket megtegye. Irányítsa cégében az ISO szabvány szerinti irányítás rendszer bevezetését a következő segédletek mentén.
 

ISO SZABVÁNYOK ALKALMAZÁSÁNAK NÉHÁNY
ELŐNYE


• a vásárlók elégedettsége azáltal, hogy a szolgáltatások és a termékek folyamatosan az elvárt minőséget nyújtják
• hatékonyabb erőforrás-felhasználás és kockázatkezelés
• boztosítható, hogy a termékek és szolgáltatások biztonságosak, megbízhatók és jó minőségűek legyenek.
• visszaszoríthatók a költségek, minimálisra csökkenthető a hulladék mennyisége vagy a hibák száma.
• növekszik a termelékenység
• vállalkozása új piacot hódíthat, egyenlő feltételekkel vehet részt a fejlődő országok versenyében, mégpedig szabad, tisztességes, globális kereskedelemmel.

 ISO 9001 l ISO 50001 l ISO 14001 l Üzletmenet - folytonosság l ISO 27001 l  ISO 13485 l ISO 45001
1 1 1