Tanácsadás

A MINŐSÉGÜGYI TANÁCSADÁS
NEM CSAK AZ ISO RENDSZERSZABVÁNYOKRÓL SZÓL

Minőségirányítási tanácsadásban az a legfontosabb, hogy értéket teremtsünk az ésszerű folyamatok révén.

Abban segítünk a partnereinknek, hogy egységes keretrendszerben, hosszú távra tervezett, folyamatosan ellenőrzött működést tudjanak fenntartani, és ezáltal jobb üzleti eredményeket tudjanak elérni.

Tanácsadásunk középpontjában például a termékminőség, környezetvédelem, az energiafelhasználás, az információk biztonsága áll.

Ma a minőségirányítási tanácsadás alatt általában egy irányítási rendszer kialakítását, valamely nemzetközi szabvány gyakorlati bevezetését értjük, holott ennél sokkal többről van szó.

 

 RRJ0643v
 
 
MIELŐTT DÖNT,
ISMERJE MEG AZ ÖSSZE MEGOLDÁSI LEHETŐSÉGET CÉGE JAVÍTÁSÁRA

Szerintem a legfontosabb kérdés az, hogy mi alapján dönt a cégvezető, egy szabvány szerinti irányítási rendszer bevezetése mellett? Birtokában van e azoknak a pontos és hites információknak, ami alapján meghozza ezeket a döntéseket? Ez nem jellemző manapság, pedig fontos, hogy már a döntést megelőzően hiteles képet kapjon arról, hogy egyáltalán hol tart most a cég, mire van szüksége és mire nincs. Mert előfordulhat, hogy a cég speciális szerepe miatt, nem feltétlenül egy szabvány szerinti működés a célra vezető, hanem más megoldási javaslat ésszerű.
 
 
MI A LEGFONTOSABB KÉRDÉSE
CÉGE HATÉKONYSÁGÁT TEKINTVE?  

Szükséges ISO rendszer kialakítása?
Ha igen melyik szabvány szerint?
Ha nem, akkor milyen más lehetőségek állnak rendelkezésre?
Mi választ adunk!
Mi ezekre a kérdésekre adunk választ, átfogó minőségügyi felméréseinket követően egy olyan döntés előkészítő anyagot adunk át, amelyből pontosan láthatók azok az irányok, amelyeken el kell indulnia. Ezek független megállapítások a vállalkozás működésnek/hatékonyságának javítására, több Megoldási alternatívát felsorakoztatva- rövid-közép és hosszútávon, a várható eredményekkel, előnyeivel és hátrányaival, illetve konkrét erőforrás szükségletek behatárolásával.
 
 
 
 
1   1 1